Űr, űrkutatás dekoráció - Gyerekszoba hangulat - A megvalósítható álom

Funkció

Egy 9 nm-es hosszúkás téglalap alakú gyerekszoba, 4 különböző funkcionális berendezési változata, mely kiszolgálja a gyermek igényeit nagy-óvodás kortól fiatal felnőtt korig. Mielőtt megtekintené a hangulati változatokat, kérem olvassa el e szoba funkcióiról szóló cikket: ITT! vagy a fenti képre kattintva.

Hangulati témakör: Űr, űrkutatás


A 4 adott funkcionális berendezési terven 1-1 hangulati kép mutatkozik meg, melyek ugyanazon témakörben, de más-más látványt-, szín- és formavilágot nyújtva varázsolnak el. A hangulatot kiegészítő elemekkel érjük el, úgymint: dekorációs festés, textil, dekoráció..., melyek a bútorok megtartásával könnyen és pénztárcakímélő módon megváltoztathatóak az igény- és ízlés változásával.

Könnyedén az űrben


A visszafogott pasztell és hideg színek lebegő és tágas érzetet keltenek, melyek ellenpontjaként finoman és kis mennyiségben megjelenik néhány meleg színfolt is. A jelképes űrsikló testét a bútor megfestett frontja képviseli, kiegészítve egy mennyezetre függesztett és a bútoron több ponton is rögzített textillel. Ablakai kitekintést engednek az ágyból, miközben témaerősítő szerepet is betöltenek.

Ragyogó fények a végtelenben


Egy igazi, kontrasztokon alapuló kompozíció, mely közel áll az érzékelhető valósághoz. A mély fekete és a ragyogó sárga életet lehelnek egymásba, a krétával felvihető információk pedig ,még több gondolattal látják el az enteriőrt. A fehér bútoroknak az űrhajó fehér teste köszön vissza, miközben a szőnyeg a szoba gyújtópontjaként, kiindulási bázisaként viselkedik.

A világegyetem legszebb gömbje


A látvány önmagáért beszél. Ezt az élményt a valóságban csak az asztronauták élhetik át, de e szoba lakója lehet, hogy ezzel is beéri. Vagy mégsem?!
Fiúszoba a javából. Hideg színek uralják, de a földgömb életteli tónusai, valamint a Mars és Szaturnusz meleg barnája feloldja ezt, kellemes elegyet alkotva. A néhány térbe-lógatott dekorációs kellék, fokozza az összhatást.

Játékos űrséta


Könnyedebb, játékosabb felfogásban készült látványegyüttes. Az űrhajó textilteste felül alvó-,  lent  pedig játszó kuckót takar.  Ez az ágy magasságáig felcsavarható, így e falon rögzített és függesztett ágy betöltheti szerepét, hogy alatta nagy játszótér szabadulhasson fel. A textil élénk vörös színcsíkjai óvatosságra intenek az egyéb tárgyak színhasználatánál.

Tekintse meg a többi hangulati témakörben készült látványtervet is: ITT!, vagy a Tervek / Munkák dobozban, a Hangulati ötlettár címkénél.
Kérem tekintse meg a:
Lányos hangulatú ötletek videót: ITT!
Fiús hangulatú ötleteket videót: ITT!