Közlekedés 1. (Szárazföldi: busz, autó, motor) dekoráció - Gyerekszoba hangulat - A megvalósítható álom

Funkció

Egy 9 nm-es hosszúkás téglalap alakú gyerekszoba, 4 különböző funkcionális berendezési változata, mely kiszolgálja a gyermek igényeit nagy-óvodás kortól fiatal felnőtt korig.

Mielőtt megtekintené a hangulati változatokat, kérem olvassa el e szoba funkcióiról szóló cikket: ITT! vagy a fenti képre kattintva.

Hangulati témakör: Közlekedés 1. (Szárazföldi: busz, autó, motor)


A 4 adott funkcionális berendezési terven 1-1 hangulati kép mutatkozik meg, melyek ugyanazon témakörben, de más-más látványt-, szín- és formavilágot nyújtva varázsolnak el. A hangulatot kiegészítő elemekkel érjük el, úgymint: dekorációs festés, textil, dekoráció..., melyek a bútorok megtartásával könnyen és pénztárcakímélő módon megváltoztathatóak az igény- és ízlés változásával.

A városi tömegközlekedés bája


A városra jellemző szürke szín itt is megjelenik (a lépcsőn, az ágyneműn és a házak falszínén), ezt jól ellenpontozza a vidám és életteli sárga, mely amúgy is jellemző ezekre a közlekedési eszközökre. A tábláknak témaerősítő szerepe van, csakúgy, mint a zebrát imitáló szőnyegnek.

Az autószerelő műhely titkai
 

Amelyik fiúgyermek már járt ilyen helyen, biztosan magával ragadta a hely légköre, némelyekben még a vágy is felerősödött, hogy autószerelő legyen. Nekik lehet izgalmas eme szobai látvány. A piros autó magára vonja a tekintetet, ez nevezhető a szoba szívének, melyhez finoman asszisztál a festett fali- és bútordekoráció, valamint az egyéb jellemző kellékek.

Robogó hangulat


A fekete és szürke semleges színek mellett csupán egyetlen szín kap szerepet, viszont az, még jelzésértékű megjelenése mellett is intenzíven hat. E vörös színben pompázó polcok kiemelik és fókuszba állítják a reá helyezett gyűjteményt. A kihúzható terepasztal a rajta lévő játékokkal, remek kiegészítői e szobának. A szőnyeg dombormintája a poszteren látható macskakő továbbgondolását és térbeli megjelenítését szolgálja.

Izgalmas térélmény - Alternatív kamasz szoba


Kamaszoknak, akik eddigi gyermeki szobájuk után, kicsit másra vágynak!
A meglepő térhatásokat az okozza, hogy a poszter segítségével optikailag kitágított térben még-inkább lebegnek a bútorok. A kint bentre került, a benti világnak pedig egy egész fala nyílt ki a kültér felé, így csökkentve a bezártság érzetét. Az enteriőr visszafogott színvilága és minimál díszítettsége, hagyja érvényesülni a fotót (Krajcsik Zsolt munkája) és az általa keltett hangulatot. A szoba láthatatlan falának támasztva ezüstszürke redőnyös szekrények sorakoznak, melyek köszönőviszonyban állnak a képen látható redőnnyel.

Kérem, tekintse meg a többi hangulati témakörben készült látványtervet is: ITT!, vagy a Tervek / Munkák dobozban, a Hangulati ötlettár címkénél.
Kérem tekintse meg a:
Lányos hangulatú ötletek videót: ITT!
Fiús hangulatú ötletek videót: ITT!