Romantikus dekoráció - Gyerekszoba hangulat - A megvalósítható álom

Funkció

Egy 9 nm-es hosszúkás téglalap alakú gyerekszoba, 4 különböző funkcionális berendezési változata, mely kiszolgálja a gyermek igényeit nagy-óvodás kortól fiatal felnőtt korig.

Mielőtt megtekintené a hangulati változatokat, kérem olvassa el e szoba funkcióiról szóló cikket: ITT! vagy a fenti képre kattintva.

Hangulati témakör: Romantikus


A 4 adott funkcionális berendezési terven 1-1 hangulati kép mutatkozik meg, melyek ugyanazon témakörben, de más-más látványt-, szín- és formavilágot nyújtva varázsolnak el. A hangulatot kiegészítő elemekkel érjük el, úgymint: dekorációs festés, textil, dekoráció..., melyek a bútorok megtartásával könnyen és pénztárcakímélő módon megváltoztathatóak az igény- és ízlés változásával.


Lázadó kavalkád - Színek és minták játékos tobzódása


Ez a cseppet sem nyugalmat árasztó, annál inkább vadóc és inspiráló légkör, a gyerekkorból kilépő, lázadó kamasz-lányok tanyája lehet. Az élénk meleg színek bensőséges hangulatot teremtenek, a minták és formák pedig játékosságot és intenzív életet lehelnek a térbe. A fekete kontúrok és a tisztán fehéren maradó bútorrész, padló és fal, ellensúlyként hűtik a szobát.

Az arany fényében - A kelet íze


Bár  e terv nem tudja megláttatni az arany szín ragyogó fényét,  még így is érződik e kompozíció színegyüttesének fennkölt hangulata. A szemközti arany fal, rajta egy arany színt is láttató Klimt nyomat, kiegészítésül pedig okker színek. Az  arany-bronz színű keleti lámpák és mécsestartók magukban is romantikát sugároznak, de hangulatfényeikkel még hatásosabbak. Az ágynemű és az ugyanolyan anyagból készült roló minta- és színvilága szorosan kapcsolódik a plakát megjelenéséhez.

Klasszikus elegancia - Kamasz lány lak


Egy elegáns kamasz lány szoba, mely segítséget nyújt  lakója dekoratív megjelenéséhez (rendszerezett ékszer- és kiegészítő tartó fiókok + teljes alakos tükör), valamint a romantikus hangulat, rend illetve az esztétikus környezet igényének beváltásához. A barokkos jegyeket a modern formák fiatalítják, a fekete komorságát a sárga tónusai vidámítják.

Királykék szárnyalás


A kompozícióban egyaránt kiemelt szerephez jut a szín- és formavilág. Mintha gombhoz illesztenénk a kabátot, úgy alakul a királylepkét ábrázoló képhez a  szoba látványa is, hogy végül egy egységet képviselő, megnyugtató összkép születhessen.

Tekintse meg a többi hangulati témakörben készült látványtervet is: ITT!, vagy a Tervek / Munkák dobozban, a Hangulati ötlettár címkénél.
Kérem tekintse meg a:
Lányos hangulatú ötletek videót: ITT!
Fiús hangulatú ötletek videót: ITT!