Tündér, tündéri dekoráció - Gyerekszoba hangulat - A megvalósítható álom


Funkció

Egy 9 nm-es hosszúkás téglalap alakú gyerekszoba, 4 különböző funkcionális berendezési változata, mely kiszolgálja a gyermek igényeit nagy-óvodás kortól fiatal felnőtt korig.


Mielőtt megtekintené a hangulati változatokat, kérem olvassa el e szoba funkcióiról szóló cikket: ITT! vagy a fenti képre kattintva.

Hangulati témakör: Tündér, tündéri
 


A 4 adott funkcionális berendezési terven 1-1 hangulati kép mutatkozik meg, melyek ugyanazon témakörben, de más-más látványt-, szín- és formavilágot nyújtva varázsolnak el. A hangulatot kiegészítő elemekkel érjük el, úgymint: dekorációs festés, textil, dekoráció..., melyek a bútorok megtartásával könnyen és pénztárcakímélő módon megváltoztathatóak az igény- és ízlés változásával.

Tündérkert


E sejtelmes hangulatot sugárzó enteriőr karakterét a dekorációs festés színvilága és néhány jól megválasztott kiegészítő adja. A kék-zöld színek tompa árnyalatai légies, lebegő érzetet közvetítenek és kiemelik a festett dekoráció néhány vakítóan fehér részletét.

Csillagporos varázslat


A hangulatért felelős látványelemek az ágyra és környékére koncentrálódnak, mely oly tömény és kifejező, hogy emellett legjobb, ha minden más fehér és minimál marad. A zöld tónusokat a padló és a fatörzsek meleg barnája melegíti fel.

Inda - minta


Organikus és lágy, kecses és szertelen. Ilyenek ezek az indák, melyek ölelése gyönyörű álmot biztosít annak a kis tündérnek, aki itt hajtja nyugovóra a fejét. A friss, virágzó természet színei találkoznak össze e kompozícióban, melynek meghatározó alapját adja a meleg barna padlóburkolat.

A Virágtündér háza


Az ágy szinte megbújna a lombok közt, ha nem lenne ilyen vidáman intenzív színvilága. A virággirland és a festett növényi dekoráció a "virágtündérség" cégére, mely kiegyensúlyozott és békés környezetet teremt e szoba lakójának.

Tekintse meg a többi hangulati témakörben készült látványtervet is: ITT!, vagy a Tervek / Munkák dobozban, a Hangulati ötlettár címkénél.
Kérem tekintse meg a:
Lányos hangulatú ötletek videót: ITT!
Fiús hangulatú ötletek videót: ITT!