Vár, várvédő, lovagi dekoráció - Gyerekszoba hangulat - A megvalósítható álom

Funkció

Egy 9 nm-es hosszúkás téglalap alakú gyerekszoba, 4 különböző funkcionális berendezési változata, mely kiszolgálja a gyermek igényeit nagy-óvodás kortól fiatal felnőtt korig.


Mielőtt megtekintené a hangulati változatokat, kérem olvassa el e szoba funkcióiról szóló cikket: ITT! vagy a fenti képre kattintva.

Hangulati témakör: Vár, várvédő, lovagi



A 4 adott funkcionális berendezési terven 1-1 hangulati kép mutatkozik meg, melyek ugyanazon témakörben, de más-más látványt-, szín- és formavilágot nyújtva varázsolnak el. A hangulatot kiegészítő elemekkel érjük el, úgymint: dekorációs festés, textil, dekoráció..., melyek a bútorok megtartásával könnyen és pénztárcakímélő módon megváltoztathatóak az igény- és ízlés változásával.

Fellegvár friss színekkel


Örök igazság, hogy a várakat magaslatra kell építeni. E szoba lakója is biztonságban érezheti  itt magát, jókedvéhez és vitalitásához pedig a frissen tartott színvilág járul hozzá. Jöhetnek a testvérek vagy barátok egy kis hadi-tanácskozásra, akik hirtelen betoppanhatnak az ajtó formázta lakótoronyból, ha pedig ellenséges csapatok tűnnek fel, kezdődhet a játékos csata!

Sárkányvár


A felhasznált vidám színek barátságos történetet kerekítenek az itt illusztrált meséből. A hegy lábánál fekvő ágynemű megkapta a vele azonos magasságú dombok színét, s így maga is a történet részévé vált.

A vár védelmében

Középkori hangulat uralkodik a szobában, ahol az ajtó kapuvá avanzsált, az ágy mögötti falon lőrésnyi ablak nyílt, a kihúzható terepasztalon pedig éppen lovagok vívnak csatát. Az uralkodó kék és szürke színek elegye egyszerre férfias és fenséges karaktert ad az enteriőrnek, melynek középkori jellegét a korabeli fáklyákra emlékeztető lámpatest erősíti.

A király vára


Eme elegáns lakosztály tulajdonosa maga is főméltóságnak érezheti magát, hisz itt ő az úr. A vár lakószintjén az alvás, földszintjén a játék kap szerepet. Az ágy alatt, elhúzható függöny kelt  színpadias díszlet-hatást, mely szerepjáték esetén a rejtőzködés segédeszköze is. A fehéren hagyott ajtó egyedi, a téma szín- és formavilágának megfelelő magasságmérőt visel.

Tekintse meg a többi hangulati témakörben készült látványtervet is: ITT!, vagy a Tervek / Munkák dobozban, a Hangulati ötlettár címkénél.
Kérem tekintse meg a:
Lányos hangulatú ötletek videót: ITT!
Fiús hangulatú ötletek videót: ITT!