Közlekedés 2. (Vízi: hajó, vitorlás) dekoráció - Gyerekszoba hangulat - A megvalósítható álom


Funkció

Egy 9 nm-es hosszúkás téglalap alakú gyerekszoba, 4 különböző funkcionális berendezési változata, mely kiszolgálja a gyermek igényeit nagy-óvodás kortól fiatal felnőtt korig.
Mielőtt megtekintené a hangulati változatokat, kérem olvassa el e szoba funkcióiról szóló cikket: ITT! vagy a fenti képre kattintva.

Hangulati témakör: Közlekedés 2. (Vízi: hajó, vitorlás)

 

A 4 adott funkcionális berendezési terven 1-1 hangulati kép mutatkozik meg, melyek ugyanazon témakörben, de más-más látványt-, szín- és formavilágot nyújtva varázsolnak el. A hangulatot kiegészítő elemekkel érjük el, úgymint: dekorációs festés, textil, dekoráció..., melyek a bútorok megtartásával könnyen és pénztárcakímélő módon megváltoztathatóak az igény- és ízlés változásával.

A tenger szerelmese


Szinte minden itt van, ami egy tengeri vitorlázáshoz kell. Itt a tenger, a hajó, mentőöv (szükség esetére) és világítótorony a könnyebb tájékozódás érdekében. Mindez a jól megszokott kék-piros színösszeállításban. A gyerkőc egy békés, mégis karakteres szobát kap, a szülők pedig biztosak lehetnek abban, hogy gyermekük jó úton, vagyis vízen halad.

Mi kell még!? - Horgászkaland


A halak még vidáman lubickolnak a vízben, s csak a hajó gazdáján múlik, hogy ez így is marad-e. Mindenesetre a vitorlás kellemesen ringatózik a lágy hullámokon, hisz az árbocon lévő zászló és a víz fodrozódása egyaránt ezt jelzi. Mi kell még!? - merül fel a kérdés jogosan. No, azért néha érdemes feltápászkodni egy jóízű tanulásra, játékra vagy sportolásra a családdal vagy barátokkal.

X nap alatt a föld körül


Még nincsenek pontos számítások arról, hogy gyerkőcünknek hány napba telne a kijelölt útvonalat végighajózni, de amíg el nem indul, addig is kíváló matróz,- bocsánat!!!, KAPITÁNY tanya áll rendelkezésére. Azt-hiszem, ez a szoba talán még egy kamaszfiú tetszését is elnyerheti, főleg, ha ő maga pingálhatja a térképet a falra!!!

Tengeri kaland - Kincskeresőben


Nincs kétség, az ágy, az enteriőr legmeghatározóbb látványeleme. De hol van itt ágy??? Hajó! Az van!, ami a tenger kellős közepén horgonyzott le, vakító napsütésben. Nos, ide heveredhet le a gyerkőc egy kimerítő kincskereső nap után. De vigyázat! Nem árt résen lenni! Ha a kincsesládában túl sok a kincs, talán észre sem vehető a fenyegető veszély: Cápa őrzi a kincseket!!!

Kérem, tekintse meg a többi hangulati témakörben készült látványtervet is: ITT!, vagy a Tervek / Munkák dobozban, a Hangulati ötlettár címkénél.
Kérem tekintse meg a:
Lányos hangulatú ötletek videót: ITT!
Fiús hangulatú ötletek videót: ITT!