Közlekedés 3. (Légi: űrjárgány, lufi, irányítóközpont, léghajó) - Repülő dekoráció - Gyerekszoba hangulat - A megvalósítható álom

Funkció



Egy 9 nm-es hosszúkás téglalap alakú gyerekszoba, 4 különböző funkcionális berendezési változata, mely kiszolgálja a gyermek igényeit nagy-óvodás kortól fiatal felnőtt korig.

Mielőtt megtekintené a hangulati változatokat, kérem olvassa el e szoba funkcióiról szóló cikket: ITT! vagy a fenti képre kattintva.

Hangulati témakör: Közlekedés 3. (Légi: űrjárgány, lufi, irányítóközpont, léghajó)

 
Közlekedés - Gyerekszoba hangulat, dekoráció

A 4 adott funkcionális berendezési terven 1-1 hangulati kép mutatkozik meg, melyek ugyanazon témakörben, de más-más látványt-, szín- és formavilágot nyújtva varázsolnak el. A hangulatot kiegészítő elemekkel érjük el, úgymint: dekorációs festés, textil, dekoráció..., melyek a bútorok megtartásával könnyen és pénztárcakímélő módon megváltoztathatóak az igény- és ízlés változásával.

Űrjárgány-parkoló

Űrjárgány - Gyerekszoba hangulat, dekoráció

Egy kissé érdekes?! Az nem kifejezés! Egyenesen döbbenetes, hogy milyen tákolmányokkal és járgányokkal közlekednek manapság a mesebeli bolygónkon. S hogy még a csillagok is bezöldültek?! Ja, kérem szépen, mint a rendszám is mutatja: Az űr végtelen, bármi előfordulhat!

Utas nélkül - Léggömblebegés lányos stílusban

Lufi dekoráció - Gyerekszoba hangulat , dekoráció

A csíkok és a lufik menetiránya is a vertikális irányt hangsúlyozza. Emellett kiemelt szerepet játszanak az élénk színek, amelyek az alaptémán kívül karaktert adnak a szobának. A  többféle mintázat alkalmazása pedig játékossággal és vidám színfoltokkal egészíti ki a kompozíciót.

Itt a Légi Irányító Központ! Készüljenek fel a leszállásra!

Irányítóközpont - Gyerekszoba hangulat, dekoráció

Annak, aki rajong a repülőkért és az őket irányítók munkájáért, az itt bemutatkozó dekorációs festés, szerepjátékának fontos kiegészítője lehet. A Budapesti időt igazi óra mutatja, s emellett a 4 festett óra egymáshoz képest mutat reális időeltolódást. Az ajtón, heti lebontásban, fontos információk figyelmeztetik a ki-be járkáló tulajdonost, feladatai elvégzésére. 

Felhők között repülve - Közlekedés léghajóval

Léghajó - Gyerekszoba hangulat, dekoráció

A könnyed vonalvezetés, a formák lebegése és a tág látóhatár látványa, a szabadság érzésével tölti el az itt-lakót. A padló és madár barnája mellett csak a leheletfinom, kis mennyiségű kék, és a tekintetet magára vonó hegyvonulat zöld tónusai jelennek meg. Így a formai és díszítettségbeli visszafogottság mellett színeiben is mértéktartó eme kompozíció.

Kérem, tekintse meg a többi hangulati témakörben készült látványtervet is: ITT!, vagy a Tervek / Munkák dobozban, a Hangulati ötlettár címkénél.
Kérem tekintse meg a:
Lányos hangulatú ötletek videót: ITT!
Fiús hangulatú ötletek videót: ITT!