Kicsi gyerekszoba berendezése - 6 nm-es álomvilág megfelelő funkcionális megoldásokkal - Fiú-szoba képek


Gyerekszoba 6 nm-en? Persze, nem lenne rossz, ha nagyobb lehetne, de ha csak ekkora adatik, akkor ezt kell úgy kihasználni, hogy a funkcionális- és az esztétikai igényeket is kielégítse.  A valamikori társasházi konyha mára igazi személyre-szabott és jól használható gyerekszobává vált, lakója legnagyobb örömére.

Galériaágy - Kicsi gyerekszoba

Galériaágy - Kicsi gyerekszoba
Egyértelmű?
Igen, fiúszobáról van szó. Pók, denevér, kaméleon, kígyó,... természetes környezetben. A kis tulajdonos kérését teljesítve készültek a hangulati tervek, a funkcionalizmus szempontjából pedig az iskoláskori kellékek sorakoznak a szobában illeszkedve az egységes koncepcióhoz. 
A legmeghatározóbb bútordarab az íves galériaágy, mely biztonságos közlekedést és lágy megjelenést biztosít. A textil és kötéldekoráció 2 az 1-ben, hisz dekoráció és védelem eszköze is. A zöld színvilág a hangulat alapeleme, mely a természetközeli hangulatot hivatott jelképezni összemosva a bútor és a dekoráció elemeit, határait.

Az ágy megemelésével a 6 helyett csaknem 8 nm-esre növeltük a hasznosítható területet, s ez már elfogadhatóbb használatot eredményez. A gondosan összeválogatott kevés szín használata egységben tartja az enteriőrt, a rend és rendszer hatását kelti, mely optikailag tértágító hatású.


Fiú gyerekszoba - Helykihasználás
Kicsi gyerekszoba - Helykihasználás



















Aki nem sajnálja az időt és energiát a gondos tervezésre/terveztetésre és kivitelezésre, az jutalmul jól működő és használható teret, valamint hangulatos légkört teremthet gyermeke számára.

További cikkek e szoba terveiről:

Funkcionális tervei
Hangulati tervei
Hangulati ötlettár 
Kérem tekintse meg "Gyerekszobák - 1. rész" videómat, melyben ez a szoba is szerepel:


További gyerekszoba tervek-munkák: ITT!
Megvalósult gyerekszobák: ITT!

Gyerekszoba berendezése lépésről lépésre - A kialakítás és berendezés folyamata

 Megnéznéd a 3D-s terveimet is? ITT!