Galériaágy és gyerekszoba - Vázlatos funkció- és hangulat tervek - Fiú gyermek részére

Hosszútávú tervek egy jelenleg ovis korú fiú gyermek részére

E tervben benne van a jelen azzal, hogy még fokozott védelemre szorul a gyermek leesésgátlás szempontjából + egy másik szobában lakó 2 éves kistestvére, aki szintén nem áll meg a lépcső előtt. Benne van a hosszútávú megoldás az íróasztalban, hisz jelenleg is használható rajzoláshoz, gyurmázáshoz, legózáshoz, kirakózáshoz, ..., később pedig elengedhetetlen lesz a tanuláshoz, leckeíráshoz. A galériaágy alatti terület kuckóként és tárolóként hasznosul, ezek minden életkorban jól használhatóak.




A berendezés kiaknázza a téri adottságokat, miközben figyelembe-veszi a szükséges közlekedési útvonalak és használati terek méretezését.
Tárolásra ad lehetőséget a főfal válaszfalként történő folytatásakor keletkező tér, a lépcsőzet fiókos elemei, az ágy alatti 3 tárolóelem, valamint az 2 db íróasztali fiókos elem.
A kevés szín használata megengedi, hogy a megfelelő festékkel zöldre festett "lomb"-fal rajztáblaként funkcionáljon, és táblakrétával aktuális hangulat- és igény szerinti dekoráció készülhessen.

Az ilyen "vázlatos funkciótervezés és hangulatajánlás" tervek már irányt mutathatnak egy ügyes asztalosnak. Emellett lehetőség van teljes gyerekszoba tervezésre, mely során a több szakaszból álló tervezési folyamat végén a mesterek kezébe tehetőek a pontos, méretezett kiviteli tervek.

Lakberendező tanácsadási és csomagajánlatok elérhetőek: ITT!