Álom gyerekszoba dzsungel hangulatban - Tervek (a megvalósuláshoz vezető út 1. lépése)

Az ideális gyerekszoba receptje ez-esetben:
Összetevők: Sok tároló, kuckós alvóhely, többféle mozgási lehetőség, tanulórész; mindez a gyermek számára szimpatikus hangulatban, természetesen pontosan megtervezve.

Nézzünk néhány vázlatos tervet, melyek többverziós lehetőségből alakultak ki úgy, hogy tovább pontosítottuk a megrendelői igényeket, s ezután kerültek fixálásra. Minden esetben ez a titka annak, hogy lakberendező segítséggel, de a megrendelő kívánságait követve alakuljon a terv. Így lesz a megrendelő számára személyes, szerethető és használható egy adott tér.




Az ajánlati szakaszban látványtervek készülnek, emellett konszignáció (bevásároló lista) részletezi a kereskedelmi forgalomban kapható betervezett berendezési tárgyak gyártóját, típusát, lelőhelyét, méretezését, színét, anyagát, stb. Az egyedi bútorok alapját a kiviteli tervek képezik.
Íme néhány falnézet/metszet (az ajánlati tervi szakaszból), melyek  a megrendelőnek adnak képet a várható látványról:




A mesterek részére méretezett tervek készülnek a  kiviteli szakaszban, melyek a kivitelezés alapjául szolgálnak, íme néhány:

A kialakítás/átalakítás nagyságától és milyenségétől függően burkolási-, világítási-, textilezési-, dekorációs festési,  asztalosipari-, ... tervek születnek, a lakberendezési elvárásoknak megfelelően. Ezek a mesterek kezébe adhatóak. A szükséges egyeztetéseket követően kezdődhet a kivitelezés.
 
A dekorációs festésről ITT olvashat!
Az elkészült gyerekszobáról fotók ITT! 
További cikkek dzsungel témakörben: ITT!