Gyerekszoba bútorok és kiegészítők - Lányoknak, fiúknak, kicsiknek, nagyoknak - Mintás, egyszínű, modern, klasszikus

Mi a közös a vágtázó lóban, a versenyautóban, a kalózgyerekben, a csajos ruhában, a képregény-elemben, az elektromos gitárban, a világtérképben, a piktogramban és egy pár cipőben? A hely, a Baross utcában. Itt található a Meblik ifjúsági- és gyerekbútor üzlet, ahol  modern- és klasszikus vonalvezetésű bútorokat egyaránt forgalmaznak. 


A modern, gyerekbarát bútorelemek az egyszerű "uni" megjelenés mellett lányos- és fiús tematikus mintákat is felvonultatnak. A kollekciók mintaválasztékában megtalálhatóak a kicsiknek szánt minták, s emellett igen jelentős vonulat  a kamaszokat megcélzó, sport-, divat-, humor-, utazás irányú témaválasztás.
Az igényesen kivitelezett bútorok korpusz-alapanyaga laminált bútorlap, a frontoké (ajtóké, fiókelőlapoké, kiegészítő elemeké) pedig festett MDF. A mintákat különlegessé teszi a marás, mely további játékosságot visz a látványba.
Íme néhány példa, melyeket az üzletben, a kiállított bútorokról és mintalapokról fotóztam:



A klasszikus megjelenésű bútorok a rusztikus, nosztalgikus, romantikus, shabby chic, vintage,... gyerekszobák alapelemei lehetnek, többféle Bellamy kollekció gondoskodik a megrendelői igények lefedettségéről. Levehető ráccsal ellátott, így sokáig használható kiságy, átalakítható pelenkázó komód, szekrény, éjjeliszekrény, polcos elem, játéktároló láda, bölcső és hintaszék, valamint felnőtt méretű fekvőfelülettel rendelkező  ágy és íróasztal is szerepelnek a termékkínálatban. Engem már első pillanatban rabul ejtett egy kiállított zöld kiságy, mely további csodaszép színekben is rendelhető: fehérben, púder árnyalatban, valamint egy nagyon jól eltalált szürkében is.



A bútorokon kívül a Lamps & Company teljes kínálata elérhető náluk. Szerethető, hangulatos és igényes kiegészítők/(kiegészítőcsaládok): különböző textiltermékek (ágynemű, ágytakaró, rácsvédő, díszpárna, textiltároló, zsámoly,  szőnyeg, függöny, ...), lámpák (mennyezeti, asztali, fali, ...) és poszterek, melyekkel felöltöztethető a gyerekszoba.


Amennyiben segíthetek megtervezni kicsi- vagy kamasz gyermeke szobáját, kérem jelezze elérhetőségeim egyikén, hogy több árfekvésben ajánlatot adhassak Önnek (vázlatos szinttől-,  a teljes, többszakaszos tervezésig)! ITT!

Meblik ifjúsági- és gyerekbútor szaküzletről infó: ITT!