5 ok, hogy miért érdemes megterveztetni a gyerekszobát

Ennél persze több is van, de nézzük a legfontosabbakat:

  1. Ha azt mondom "funkció és hangulat", az csak két szó, de mennyi mindent kifejez! A funkcionális tervezés felel azért, hogy a szoba sokféle szempontból jól használható-, biztonságos-, az életkornak és az igényeknek megfelelő legyen. A hangulati tervezés szerethetővé-, egyénre-szabottá teszi a teret. E két fő csapásvonal összehangolt tervezésekor alakul ki az optimális gyerekszoba-terv.
  2. Ha nehezen berendezhető alaprajzú- vagy térszerkezetű a gyerekszoba vagy a gyerekszobának szánt helyiség, ha túl kicsi vagy éppen túl nagy, ha valaki nem tudja merre induljon a bőség zavarában, ha a berendezkedésnél nehézségbe ütközik, ..., vagy egyszerűen nincs ideje-, ötlete.
  3. A megrendelő időt spórol, hisz a tervezést átadja szakembernek, aki helyette megfelelő eszközökkel felmér, tervez (természetesen a kívánságok szem előtt tartásával), megjelenít, alapanyagokat-, színeket ajánl, valamint megbízás szerint konzultál- és együttműködik a szakemberekkel. A megrendelő biztos lehet abban, hogy óhajaira épülő terveket kap, hisz a lakberendező nem saját vágyait szeretné megvalósítani, hanem a felmért igényeknek megfelelően, és a helyszín ismeretében készíti el legjobb tudása szerint a terv-verziókat, szorosan együttműködve a megrendelővel, aki a tervszakaszoknak hála ellenőrzése alatt tarthatja a tervezést, a tervek fejlődését.
  4. A lakberendező már sok esettel találkozott, persze mindegyik más és más, mégis tapasztalattal rendelkezik a megtanulhatón kívül is, a szaktudás és tapasztalat beépül a tervbe és/vagy a megoldandó problémák felgöngyölítésébe.
  5. Gyerekszoba kapcsán a szakmai tudáson és tapasztalaton kívül az sem árt, ha a kiszemelt lakberendező gyakorló szülő, aki a gyerekek életének igényváltozásait első-kézből élte/éli át, s bár nincs két egyforma gyerek- és egyforma életvitel,  az egyedi jelleg mögött azért az általános normák irányadóak a konkrét igények figyelembe-vételével. (Első gyermekes megrendelők számára ez a szempont fontos lehet.)
Önnek miért jelentene segítséget a tervezés, vagy akárcsak a tanácsadás?
Találjunk együtt megfelelő, igény szerinti csomagajánlatot! Keressen bizalommal!
Gere Krisztina
Elérhetőségek: ITT!